Garázskapu automatika általános leírása

Napjainkban folyamatosan fokozódó komfort igény a garázskapuk világát is elérte, hiszen ki száll ki szívesen éjszaka, esőben, hóban, fagyban az autójából, ha azt egy távirányítóval működtetett garázskapu automatikával elkerülheti.

Cégünk rendkívül széles garázskapu automatika kínálattal várja ügyfeleit, mely kiválóan alkalmas standard- és különleges, egyedi igények kielégítésére.

Kínálatunkban egyaránt talál akár 20m2-es kapufelületet mozgató automatikát, rendkívüli nagy sebességű kapumozgatásra képes automatikát, a parkolást elősegítő lézer fénycsík opcióval, illetve a rozsdásodás és a garázs penészesedését megelőzését elősegítő páraérzékelővel ellátott automatikát is.

A megfelelő automatika kiválasztásához, fontos ismerni a mozgatni kívánt kapu méretét, a kapun keresztül bonyolított forgalmat (napi nyitási számot), valamint a vezérléssel szemben támasztott esetleges különleges igényeket.

Garázskapu motor választékunkat a csúcstechnológiát -fejlesztések terén élenjáró és vezető megoldásokat- kínáló német gyártó garázskapu automatikái, illetve a közel 27 éves bel és külföldi piaci tapasztalunk és magyar piaci visszajelzések alapján a gyártóval közösen fejlesztett sajátmárkás automatikák alkotják.

Az általunk forgalmazott garázskapu automatikák közös jellemzője a kiugróan kedvező ár-érték arány, valamint a nagyfokú megbízhatóság.

A biztonság és ügyfeleink értékeinek védelme a garázskapu motor kínálatunkban is meghatározó szerepet tölt be.

Az általunk forgalmazott garázskapu automatikák mindegyike akadályérzékeléssel és ugrókódos rendszerrel működik, könnyen programozható, továbbá minden általunk forgalmazott garázskapu automatika -betörés, külső behatolás ellen- feltolás elleni védelemmel van ellátva.

További információért kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba a központi elérhetőségeink egyikén.

Eurogate 2000 Kft.