Garázskapu automatika – Torlift

TERMÉKLEÍRÁS:

Cégünk széleskörű garázskapu motor választékkal rendelkezik, melynek minden modelljét magas minőség jellemzi, ezen automatikák közül a legkedvezőbb árfekvésű a TorLift automatika család és kiegészítői, amelyek az Eurogate 2000 Kft. sajátmárkás termékei, és számos egyedi igény kielégítésére is alkalmasak.

A TorLift garázskapu automatika rendkívül megbízható, mely a gyártóval közösen történt több éves fejlesztési munka eredménye, további előnyei, hogy könnyen telepíthető és kezelhető. A TorLift automatika fejlesztése a magyar piaci visszajelzések alapján történt, műszaki szempontból kifejezetten a magyar -garázskapu motor- piaci igényekre lett optimalizálva, így minden általános ügyfélelvárásnak magasan megfelel.

Motorizált garázskapu kategóriában a TorLift automatika EcoTor Easy garázskapuval történő együttes megrendelése esetén a legkedvezőbb árat biztosítja ügyfeleink részére választékunkból.

Műszaki tartalom tekintetében a TorLift automatika 800N, 1200N, vagy 1800N optimális húzóerővel párosul, és akár 12m2, 20m2, illetve 25m2 kapufelület mozgatására is alkalmas, végállás lassítással rendelkezik, DC 24V-os technika jellemzi, a motor szettek 2db Tormit4 távirányítót tartalmaznak.

TorLift = jót, jó áron!

További információért kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba a központi elérhetőségeink egyikén.

Torlift